Der er mere end en million flyvende grunde til at gå morgentur i marsken…

Hvis du som jeg har fået spist lidt rigeligt og siddet lidt for stille i juletiden, vil jeg gerne anbefale en gåtur i morgenlyset i marsken.

Der er en stor luksus at lade øjnene hvile på det flade land og det rige dyreliv. Her til morgen mødte jeg et vanvittigt antal skræppende gæs, mens lyset langsomt skiftede. ‘Grå sol’ kaldes fænomenet, når de store flokke af gæs lægger fra land og fylder himlen med flaksende vinger og lyd. Det er så fascinerende og indtagende, at jeg nær havde glemt at tage billeder.

DSC_8644 (2)

DSC_8623 (1)

DSC_8626

DSC_8642 (2)

DSC_8656

Billederne her er taget i dag ved Margrethe Kog, sydvest for Vidåen. En del af området er vildtreservat, så vær opmærksom på skiltningen, hvis du bevæger dig der ud.

3 comments

    • Erika

      Tak Mette, de er simpelthen så svære at fotografere, synes jeg. Men jeg satser på at møde mange flere, så jeg kan øve mig. 😉

  1. Pingback: En ny blog og et pip om gæs | Thinkingspace.dk