#knitalittlelove – Invitation til fællesstrik

I anledning af at der er varslet konflikt på hele det offentlige område, er du og alle dem du kender inviteret til ok18-fællesskabs-strik.

Ideen er at strikke sig til varmen, strikke i fællesskab, strikke for at dele kærlighed, varme og sympati. Alle kan være med, og alle er velkomne.

Temaet er “den røde tråd” – sammenhængskraften – i vores samfund, i vores arbejdsmiljø og i forholdet mellem staten som arbejdsgiver og os som er både ansatte og borgere. Derfor strikker vi rødt.

  • Rødt, som blodet der pumper i vores hjerter.
  • Rødt, som stopsignalet i et trafiklys
  • Rødt, som kærlighedens farve

Fællesskabsstrik i anledning af ok18

Jeg forestiller mig, at billedet af strikkende hænder breder sig over landet – ligesom røde huer efterhånden som de ryger af pindene blive mere og mere synlige i gadebilledet og symboliserer støtte, forståelse og sammenhold.

Jeg poster et strikkemønster til en rød ‘Vi er mere værd-hue’ her på bloggen i løbet af et par dage. Den kan strikkes med mange typer garn – det du lige har i skuffen, eller som du kan købe i den nærmeste garnbutik.

Men du er også velkommen til at strikke alle andre mønstre af røde huer – lad os strikke en masse, lad os strikke offentligt og synligt, lad os dele kærligheden, tage opmærksomheden og insistere på, at mennesker – også offentligt ansatte – har brug for og fortjener rimelige vilkår at udføre deres arbejde under. <3

Link til FB-begivenheden: https://www.facebook.com/events/164404907695664/

_________________________

Disclaimer: Initiativet til denne fællesstrik er privat og ikke støttet af nogen organisationer. Alle er velkomne til at deltage.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>