Kringlefeber – eller hvordan januar bliver så meget smukkere, når man bager Sarahs kringle

Måske har du allerede fulgt med i kringlebølgen længe? Måske har du undret dig over alle de lovprisende ord og mundvandsfremkaldende billeder, der har ramt de sociale medier her på det sidste? Jamen, hvad handler det om, tænker du måske? – og det vil jeg gerne fortælle dig.

Det handler om stykker som det her:

DSC_8770

Det handler om blød gærdej og sød remonce. Om duft og smag af barndom, om enkelt, klassisk bagværk, og så handler det om, at min barndomsveninde Sarah Skarum var så generøs at dele sin fabelagtige kringleopskrift på Emily Salomons blog.

Sådan ser den ud i sin helhed. Fuldfed, nybagt og uimodståelig.

DSC_8765

Jeg sender mine bedste anbefalinger med Sarahs kringle. Sarah har ret, når hun siger, at den er vanedannende. Bag den!

2 comments

  1. Pingback: Bagenørdens bedste kringle - galopkringle med marcipanremonce | Noget i ovnen hos Bagenørden
  2. Pingback: I dag blev det aldrig lyst | Thinkingspace.dk