Stenbiderrogn på den nemme måde…

I hverdagen går tingene stærkt her. Derfor må maden gerne være ukompliceret, hurtig at lave og god.

Et bud på en hurtig og ekstremt nem ret med stenbiderrogn er denne.

Køb eller bag et godt rugbrød.

Rist nogle skiver rugbrød i smør på panden.

Fordel stenbiderrognen på dine brød (husk at smage din rogn til med salt, før du bruger den)

Vrid saften fra en økologisk citron ud over rognene

Top med fuldfed cremefraiche, rødløg og dild på toppen.

DSC_9200

Bare for en god ordens skyld må jeg lige sige, at det også fungerer fint i en weekeend… og med kold hvidvin i glasset. Sådan er der så meget. 😉

Du kan finde flere gode opskrifter på retter med stenbiderrogn lige her. God fornøjelse!

DSC_9198

3 comments

  1. Mette

    Tak for opskrift og ikke mindst link… nu behøver jeg ikke ligne en idiot, når fiske Jens dukker op med et kilo rogn ved min dør 🙂

    • Erika

      Og tak for din kommentar i går, der lige mindede mig om, at jeg faktisk havde lovet at skrive noget her. Det var fordi, du skrev, at du havde et helt kilo på vej, at jeg tænkte, at jeg nok måtte hoste op med mere end en enkelt opskrift. Fiskemandens opskrifter, som jeg linker til, har jeg kun gode erfaringer med. God fornøjelse med rognen! 😀

  2. Pingback: Vi er jo lige her… | mere af det gode