Vin må der til – en stak heldige vindere…

Det er ferie. Vi har smidt uret, og dagene svinder uden, at vi lægger mærke til datoer og den slags petitesser. Derfor kom vi til at glemme at trække nogle vindere forleden. 

Vi sad ganske enkelt og så græsset gro, sommerblomsterne, der står smukt netop nu, og duggen, der faldt. Vigtige ting forstår du.;-)

Sommerblomster og vindere

Men nu gør vi noget ved det, for vi er så glade for hvert eneste naturbillede, der er blevet delt med os. Og så synes vi ærligt talt, at det danske sommervejr for tiden kalder på lidt vin.

Så Jannie Rosendal Kristensen, Schæfen Lasko og Carsten Balle send os jeres adresser på mereafdetgode@gmail.com – så får vi Banrock Station til at sende en vingave i jeres retning.

2 comments

 1. Carsten balle

  Hvor er det en skøn idé med jeres “mere-af-det-gode”-side; nyd sommeren, den er kort. Og husk at komme på vandet. Som en kær, gammel ven engang tørt konstaterede, “al tid på vandet trækker fra i det store regnskab”.
  De bedste hilsner
  Carsten ??

  • Jan

   Ja.☀️ Dejligt at du synes om bloggen.?

   Vi håber, du får lejlighed til at nyde vingaven, en varm solrig dag denne sommer, trods alt.???

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>